מתכון להכנת שניצלים פריכים וטעימים

מצרכים:
1 ק"ג שניצלים - לפרוס את השניצלים לחתיכות דקות
שמן קנולה לטיגון
2 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות אבקת מרק עוף
כף סחוג אדום לא חריף
רבע כף סחוג ירוק לא חריף
2 כפות חוייאג' בלי כורכום (הל, כמון, פלפל שחור, כוזברה)
1 כפית חוויאג' למרק (עם כורכום)
פירורי לחם 
 
 
אופן ההכנה:
להכין תערובת החומרים הבאים:
ביצים (לטרוף), להוסיף תבלינים: פפריקה, אבקת מרק עוף, חוויאג' בלי כורכום  סחוג אדום וירוק.
לשים את השניצלים  בתוך התערובת ל-. 40 דקות, כדי שהטעם יספג,  
ולפני הטיגון להוסיף מעט חוויאג' עם כורכום, ומעט אבקת מרק במידת הצורך (אם צריך יותר מלח)
לחמם שמן לטיגון עמוק
לשים את פירורי הלחם בצלחת שטוחה,
לטבול את השניצל היטב בפירורי הלחם מכל הצדדים
לטגן בשמן חם (לשים לב שהשניצל יהיה מכוסה בשמן חם).
להוציא לאחר שהשניצל מזהיב
להניח על נייר סופג


בתיאבון


שניצלים