הכותבת איריס מזרחי, מבית מאפה דונדודש אופה אמנותית מקצועית ובעלת וותק רב בעוגות מאפה , עוגות מפוסלות ומצוירות לכל אירוע וימי  הולדת.

במתכוני העוגות של איריס מדונדוש שישדרג לכם את האירוע בכמה מדרגות ותהיה לכם עוגה ייחודית , טעימה, מופלאה, רכות וטעימות שמשאירות טעם של עוד בפה 

באתר של איריס  www.doondosh.net   אתם תמצאו מגוון ענק של מתכונים מיוחדים ובלעדיים שאיריס כתבה אספה שכולם יוכלו להינות מהמידע.

באתר תמצאו גם מגוון גדול ומיוחד של ברכות לכל אירוע ומסיבה , כל אחד יכול להכנס ולהשתמש במידע כרצונו.

 

עוגת משמש, אננס או אפרסקים {משומרים}

זו עוגה מאוד קלה להכנה

החומרים הדרושים:

2 כוסות קמח, 1 א.אפייה

4\3 כוס סוכר, חצי כוס שמן

2 ביצים, כף ת.ווניל

חצי גביע לבן {או מיץ של הליפתן לעוגת פרווה}

כף מיץ לימון, קורט מלח

מעט קליפת לימון מגורדת

1 קופסא שימורים משמש, אננס או אפרסקים

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים יחד {חוץ מהפירות בקופסת השימורים} עד שמיתקבלת עיסה כבדה ולצקת לתבנית במריחה

לסנן את המשמש מהנוזלים שבקופסא להניח בצורה מסודרת מעל העיסה לא לדחוף את הפרי לתוך העוגה מישום שתוך כדי האפייה הפרי שוקע לבד. לאפות כשעה.

בגמר האפייה כשהעוגה עדיין חמה אפשר להרטיב אותה בסירופ של הפרי שנישהר.

אפשר להכין ג"לי משמש לשפוך אותו על העוגה לאחר שהיא התקררה ואפשר גם במקום המשמישים והג"לי לאחר האפייה להוסיף תותים וחלבונים מוקצפים בסוכר ואז לאפות שוב כ 10 דקות עד להשחמה.

 
בתאבון

מגוון ענק של  מתכןני עוגות , ברכות , עוגות יום הולדת , מעוצבות ומפוסלות לרשותכם  ואפשרו להעתיק מהאתר דונדוש

איריס מדונדוש , עוגות לימי הולדת ולכל אירוע